Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, mikäli palvelu tai tuote kuuluu arvonlisäveron piiriin. Terveydenhuollon palvelut ovat arvonlisäverottomia, samoin osa kotipalvelun palvelusta.

Hinnat yrityksille samat kuin yksityisasiakkaille. Pidemmät jaksot tai poikkeustyöajat, esimerkiksi vuorokausirytmi, sovitaan tapauksittain.


Hieronta

Klassinen hieronta, sis. lämpö/kylmähoidot, passiivisen venyttelyn, ohjauksen itsehoitoon.

30 minuuttia 25€

45 minuuttia 30€

60 minuuttia 40€

90 minuuttia 60€

Vastaanoton kanta-asiakkaalle, joka kuudes käynti -33%

Sairaanhoito

Sairaanhoitajan vastaanotto/kotikäynti
*mittaukset
*hoidolliset toimenpiteet
*saatto lääkärin vastaanotolle
*omaishoitajan lomitus
*verinäytteiden otto
*muut sairaanhoitajan tehtävät

35€ /h

kilometrikorvaus 50 sent/km

Kuppaus

Verikuppaus

Sis. sairaanhoitajan tutkimuksen, tuki-ja liikuntaelimistön tutkimisen, hieronnan, kuppauksen, kotihoito-ohjeet ja lopputarkastuksen. Tarkempi kuvaus Palvelut/kuppaus välilehdellä.

Kesto 2,5-4h.

150€

Asiointi- ja kotiapu

Asiointipalvelulla tarkoitetaan asiakkaan puolesta kaupassa/apteekissa käyntiä ja vastaavia asioiden hoitoa. Kyseessä ei siis ole sairaanhoidollinen tehtävä, poikkeuksena tilanne jossa asiointi kuuluu osaksi suurempaa palvelukokonaisuutta. Kotiapu voi olla esimerkiksi lumen luontia, puiden kantoa sisälle, siivousta ja muita tavanomaisia kotitöitä.

30 €/h

kilometrikorvaus 50 sent/km

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on käytettävissä kotiapuun ja tavanomaisiin hoiva- ja hoitotöihin. Sairaanhoidolliset tehtävät eivät kuulu kotitalousvähennyksen piiriin. Tarkempia tietoja vähennyskelpoisista töistä saat minulta sekä tietysti verotoimistosta tai www.vero.fi.

Maksutavat

Maksumahdollisuuksia on useampia:

Käteinen,

pankki- ja luottokortti,

lasku.